علی نژاد:

میزبانی تور جهانی تنیس در تهران یک فرصت است

میزبانی تور جهانی تنیس در تهران یک فرصت است به گزارش لوازم ورزشی، دبیرکل کمیته ملی المپیک با اشاره به این که میزبانی فدراسیون تنیس از تورجهانی یک فرصت و حرکت در راه دیپلماسی ورزشی است همینطور اظهار داشت: در انتخاب قهرمانان برای بورسیه کمیته بین المللی المپیک، بشکلی رفتار کردیم که گزینش ها قابل دفاع و بدون حرف و حدیث باشد.


مهدی علی نژاد روز دوشنبه در حاشیه تور جهانی تنیس در گفتگو با ایرنا، عنوان کرد: حضور نزدیک به ۸۰ تنیسور خارجی در تهران نشان داد ظرفیت خوبی در این بخش وجود دارد و این مسابقات بدون شک در بحث ارتقاء کیفیت تنیسورهای ایرانی نقش به سزایی خواهد داشت.
وی افزود: هر چه مسابقات بیشتری در ایران برگزار گردد شاهد رشد و ارتقاء تنیسورهای ایرانی خواهیم بود. با عنایت به این که هزینه اعزام و حضور در رویدادهای برون مرزی هم افزایش داشته، این میزبانی ها برای نمایندگان ما یک نقطه قوت بشمار می رود.
دبیرکل کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: تأکید و توجه به دیپلماسی ورزشی هم مبحث مهمی است که باید به آن توجه داشت. هر چه ورزشکاران خارجی بیشتری به ایران بیایند و فضای واقعی کشور ما را ببینند بدون شک می توانند این حقیقت ها را به زبان خود منتقل کنند که این بهترین فضا برای گردشگری ورزشی است.
وی همینطور در مورد بازیهای آسیایی ناگویا و اهمیت کیفی بودن کاروان ایران تصریح کرد: وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک روی این مورد تمرکز دارند و هدف اصلی ما هم اینست که نفرات و تیم هایی که شانس مدال دارند بیشتر حمایت شوند. این مورد در دستور کار است و تلاش می نماییم بهترین ها راهی این رقابتها شوند.
علی نژاد در واکنش به ابهاماتی که در مورد بورسیه ورزشکاران ایجاد شده، اظهار داشت: این بورسیه به اشخاصی تعلق می گیرد که شانس بالایی برای کسب سهمیه داشته باشند، توجه به بحث برابری جنسیتی هم مد نظر بود، ضمن آن که باید بهترین نفرات انتخاب می شدند. در این طرح سن و سال مطرح نبود و باید ۶ دختر و ۶ پسر را انتخاب می کردیم. سعی کردیم نفرات بشکلی انتخاب شوند که قابل دفاع باشد و برای همین از هر نظر به دنبال بهترین انتخاب بودیم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک تصریح کرد: برخی فدراسیون ها مانند کشتی موفق بودند، اما نمی توانستیم همه سهمیه را به آنها بدهیم. در مجموع با شرایطی که وجود داشت این بورسیه ها به اشخاصی که شرایط بهتری داشتند تعلق گرفت با این تأکید که از ۵۰۰ به ۷۵۰ دلار افزایش بورسیه داشتیم که رشد ۵۰ درصدی را نشان داده است.



منبع:

1404/02/29
10:03:26
5.0 / 5
293
تگهای خبر: المپیك , بازی , تنیس , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
اسم:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
لوازم ورزشی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

لوازم ورزشی
varzeshtools.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم ورزشی محفوظ است

لوازم ورزشی

لوازم و ادوات ورزشی

لوازم ورزشی، بهترین لوازم ورزشی با بهترین قیمت ، سلامتی و تندرستی را انتخاب کنید