بازگشت هیجان به فوتبال زنان از تاریخ سازی پرسپولیس تا رویای گلات خاتون

بازگشت هیجان به فوتبال زنان از تاریخ سازی پرسپولیس تا رویای گلات خاتون لوازم ورزشی: به گزارش لوازم ورزشی، هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران امروز رسما آغاز خواهد شد.


سپهر ستاری؛ فصل جدید رقابتهای لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (جمعه) با برگزاری ۴ مسابقه رسما شروع خواهد شد. مسابقات این فصل با حضور ۱۰ تیم برگزار می شود و براساس برنامه مقرر است در اوایل بهمن ماه به پایان برسد. خاتون بم برای سال قبل برای چهارمین فصل متوالی به مقام قهرمانی رقابتها رسید ولی این تیم امسال با جدایی زهرا قنبری و البته حضور چند تیم قدرتمند شاید کار راحتی برای ثبت پنجمین قهرمانی خود نداشته باشد.
مسابقات این فصل در لیگ برتر و حتی سطوح پایین تر باتوجه به اجبار تیم داری تیم های مردان در فوتبال زنان که از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا انجام شده، از جذابیت ویژه ای برخوردار خواهد بود.

اولین حضور پرسپولیس در لیگ برتر زنان

بدون تردید مهم ترین اتفاق فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان حضور پرسپولیس است. سرخپوشان پایتخت که فصل گذشته رسما تیم داری در فوتبال زنان را شروع کردند، بعد از کسب عنوان قهرمانی در لیگ دسته یک به لیگ برتر راه یافتند. پرسپولیس برای این فصل با شادی رضایی، سرمربی موفق فصل گذشته خود قطع همکاری کرده و یک چهره آشنا را روی نیمکت می بیند. مریم آزمون، سرمربی سابق تیم زنان بعد از آنکه جای خودرا به مرضیه جعفری داد حالا راهی پرسپولیس شده و انگیزه های زیادی برای آغاز فصل جدید رقابتها دارد.
گفته می شد پرسپولیس بعد از صعود به لیگ برتر می خواهد با جذب چند ستاره پا به مسابقات بگذارد ولی این اتفاق رخ نداد و این تیم برای تبدیل شدن به یک مدعی کار سختی خواهد داشت. سرخپوشان در نخستین هفته لیگ برتر باید به مصاف تیم پرستاره ایستا البرز بروند که نفرات سرشناسی چون زهرا قنبری و زهرا خواجوی را به خدمت گرفته و نیلوفر اردلان را روی نیمکت خود می بیند.

خاتون و رویای پنجمین قهرمانی متوالی

خاتون بم که سال قبل برای چهارمین دوره متوالی عنوان قهرمانی لیگ برتر فوتبال زنان را به دست آورد، با وجود شایعات مختلف بازهم با مرضیه جعفری پا به مسابقات می گذارد. خاتون که ابتدای نقل وانتقالات با شوک جدایی زهرا قنبری مواجه گردید، به جز او توانسته دیگر ستارگان اصلی خودرا حفظ کند و آماده کسب پنجمین قهرمانی متوالی است.
حضور باردیگر جعفری روی نیمکت خاتون باتوجه به فعالیت این سرمربی در تیم زنان با ابهامات زیادی همراه شده بود ولی به نظر می آید فدراسیون فوتبال در نهایت این مورد را پذیرفته تا این سرمربی در هر ۲ سمت خود فعالیت داشته باشد. نیلوفر اردلان، سرمربی تیم زیر ۲۰ سال ایران هم امسال راهی ایستا البرز شده و امکان دارد او هم مسیری مشابه با جعفری را برود.

۴ تیم لیگ برتر مردان در فوتبال زنان

باتوجه به الزام کنفدراسیون فوتبال آسیا نسبت به حضور تیم های فوتبال مردان در حوزه زنان، طی ۲ فصل اخیر خیلی از تیم ها مثل پرسپولیس، استقلال، گل گهر، تراکتور و ذوب آهن هم بطور جدی وارد فوتبال زنان شده اند. امسال ۴ تیم پرسپولیس، گل گهر، ملوان و سپاهان همزمان در لیگ های برتر مردان و زنان حضور دارند که این مورد می تواند به جذابیت های مسابقات اضافه کند.
نکته جالب درباب این موضوع، تقابل تیم های مردان و زنان گل گهر و سپاهان در یک روز و یک شهر است. امروز در هفته اول لیگ برتر زنان گل گهر ساعت ۱۸: ۳۰ از سپاهان پذیرایی می کند و سپس ساعت ۲۰ هم در هفته سوم لیگ برتر مردان، بازهم گل گهر و سپاهان در سیرجان مقابل هم قرار خواهند گرفت.

انگیزه ویژه برای جام ملت های آسیا

تیم زنان ایران بتازگی به جام ملت های زنان آسیا صعود کرد و بعد از پایان فصل مقرر است در این مسابقات شرکت نماید. این مورد می تواند به انگیزه ویژه ای برای بازیکنان لیگ برتری تبدیل گردد که با درخشش در مسابقات بتوانند مسافر استرالیا شوند. جام ملت های زنان آسیا از ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ تا اول فروردین ۱۴۰۵ به میزبانی استرالیا برگزار می گردد و فصل منتهی به این تورنمنت مهم احتمالاً از کیفیت ویژه تری برخوردار باشد.

برنامه هفته اول لیگ برتر فوتبالت زنان

گل گهرسیرجان – سپاهان اصفهان؛ ساعت ۱۸: ۳۰
نماینده کردستان – ملوان بندرانزلی؛ ساعت ۱۸: ۳۰
سنگین ماشین ایستا البرز – پرسپولیس تهران؛ ساعت ۱۸: ۳۰
فرا ایساتیس کران فارس- پالایش گاز ایلام؛ ساعت ۱۸: ۳۰
خلاصه اینکه مسابقات این فصل با حضور ۱۰ تیم برگزار می گردد و برپایه برنامه قرار است در اوایل بهمن ماه به اتمام برسد. حضور بار دیگر جعفری روی نیمکت خاتون با توجه به فعالیت این سرمربی در تیم زنان با ابهامات زیادی همراه شده بود ولی بنظر می رسد فدراسیون فوتبال در نهایت این مورد را پذیرفته تا این سرمربی در هر ۲ سمت خود فعالیت داشته باشد. امروز در هفته اول لیگ برتر زنان گل گهر ساعت ۱۸: ۳۰ از سپاهان پذیرایی می کند و سپس ساعت ۲۰ هم در هفته سوم لیگ برتر مردان، بازهم گل گهر و سپاهان در سیرجان مقابل هم قرار خواهند گرفت.

منبع:

1404/06/21
11:51:42
5.0 / 5
16
تگهای خبر: استقلال , بازی , بازیكن , برنامه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
اسم:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
لوازم ورزشی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

لوازم ورزشی
varzeshtools.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم ورزشی محفوظ است

لوازم ورزشی

لوازم و ادوات ورزشی

لوازم ورزشی، بهترین لوازم ورزشی با بهترین قیمت ، سلامتی و تندرستی را انتخاب کنید