رکورد فصل قبل تراکتور از دسترس خارج شد
لوازم ورزشی: آذربایجان شرقی تیم فوتبال تراکتور با واگذاری نتیجه به فجرسپاسی، فرصت رسیدن به تعداد امتیازات فصل گذشته خود در لیگ برتر را از دست داد.
دو بازی مهم از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، روز گذشته جمعه ۱۷ بهمن، درخلال تراکتور-فجر و سپاهان-خیبر اجرا شد. شیرازی ها در خانه دست به کار بزرگی زده و تراکتورِ صدرنشین را ۲-۱ مغلوب کردند. سپاهان هم با یک گل از سد خیبر گذشت با عبور از گل گهر و پرسپولیس به جایگاه سوم برسد.
این سومین باخت تراکتور در فصل جاری بود که منجر به از دست رفتن سه امتیاز مهم تبریزی ها در این مقطع حساس شد. البته شاگردان دراگان اسکوچیچ اغلب امتیازات خویش را در تساوی های پرتعداد از دست داده اند. تبریزی ها در مجموع ۸ مساوی و ۳ باخت، ۲۵ امتیاز از دست داده اند. عددی قابل توجه برای تیمی که به دنبال تکرار عنوان قهرمانی است.
نکته آماری جالب در رابطه با تراکتور اینست که، این تیم فصل گذشته با کسب ۶۸ امتیاز قهرمان شد اما با باخت روز گذشته، تکرار قهرمانی با این تعداد امتیاز برای آنها عملا غیر ممکن خواهد بود.
تعداد امتیازات تبریزی ها در بهترین حالت و با فرض این که در تمام بازیهای ۱۰ هفته پایانی به برتری برسند، به ۶۵ امتیاز می رسد. سه امتیاز کمتر از فصل گذشته.
به گزارش لوازم ورزشی به نقل از ایسنا، این آمار و ارقام نشان دهنده ضعف محسوس تراکتور نسبت به فصل گذشته است؛ اتفاقی که تا پایان هفته بیستم، ۲۵ امتیاز از تبریزی ها گرفته و شانس این تیم برای تصاحب عنوان قهرمانی برای دومین فصل متوالی را کاهش داده است.
منبع: varzeshtools.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب