ستاره پرسپولیس بدنبال تاریخ سازی

لوازم ورزشی: فصل رکوردشکنی برای علی علیپور فرا رسیده و او امسال می تواند عدد و ارقام ماندگاری را به نام خود ثبت کند.
به گزارش لوازم ورزشی به نقل از خبر آنلاین؛ پرسپولیس عصر امروز و در یک دیدار حساس در ورزشگاه نقش جهان اصفهان، به مصاف استقلال خواهد رفت. ۹ سال شکست ناپذیری پرسپولیس در دربی، حساسیت این مسابقه را دوچندان کرد و حالا استقلال آماده و سرحال تحت سهراب بختیاری زاده بدنبال رقم زدن نخستین شکست پرسپولیس از تاریخ ۱۰ اسفند سال ۹۶ در وقت قانونی می باشد.
به نقل از ورزش سه، علی علیپور مهاجم باتجربه و ۳۰ ساله پرسپولیس احیانا در ترکیب ثابت این تیم قرار خواهد گرفت و او از انگیزه فراوانی برای گلزنی در این مسابقه برخوردارست. آخرین بار علی علیپور در اسفند سال ۱۴۰۳ برابر استقلال موفق به گلزنی شد و او بدنبال افزایش گل های خود در دربی خواهد بود.
علی علیپور هم اکنون ۵ بار دروازه استقلال را باز کرده و بهترین گلزن فعال تاریخ دربی شمرده می شود. در رتبه بعدی حسین کلانی با شش گل قرار داشته و هم اکنون علیپور در کنار بازیکنان بزرگی مانند علی جباری، غلامحسین مظلومی و مهدی هاشمی نسب با پنج گل حضور دارد. صفر ایرانپاک، مهاجم افسانه پرسپولیس هم هفت بار در تاریخ موفق به گلزنی شده و از این حیث بی رقیب است. علی علیپور امروز بدنبال رسیدن به رتبه دوم خواهد بود و البته حتی رویای صدرنشینی در این حوزه را در ذهن خود پرورش می دهد.
اما این بازیکن هفته ی پیش و با گلزنی مقابل ملوان، به رکورد ۹۵ گل علی پروین در تاریخ پرسپولیس رسیده و دومین گلزن برتر تاریخ این باشگاه لقب گرفت. در رتبه اول فرشاد پیوس با ۱۵۳ گل قرار دارد که البته رسیدن به این رکورد برای علی علیپور مستلزم چند فصل دیگر حضور در پرسپولیس و استمرار روند گلزنی خواهد بود. اما جالب اینجاست وی در بازی با ملوان از یک رکورد دیگر علی پروین هم گذشت. اسطوره فوتبال شماره هفت فوتبال ایران ۲۷۹ بار برای پرسپولیس بازی کرده بود و دیدار مقابل ملوان، بازی شماره ۲۸۰ علی علیپور بود.
بدین ترتیب او حالا دومین بازیکن تاریخ پرسپولیس از حیث سابقه هم لقب گرفته و تنها امید عالیشاه را بالاتر از خود می بیند. عالیشاه که در تابستان سال جاری از پرسپولیس جدا شد، ۲۹۹ بار برای این تیم بازی کرده و در حسرت بازی شماره ۳۰۰ باقی ماند. حالا علی علیپور در فصل جاری این فرصت را دارد که با انجام ۲۰ بازی دیگر برای پرسپولیس، باسابقه ترین بازیکن تاریخ این باشگاه هم لقب بگیرد. نباید فراموش کرد که علی علیپور چهار سال در لیگ پرتغال بازی کرد و اگر در آن مدت در پرسپولیس بود. حالا این اعداد و رکوردها را از آن خود کرده بود. علی ای حال این بازیکن که نام خودش را با گلزنی مقابل استقلال در اردیبهشت سال ۱۳۹۴ مطرح نمود، پس از ۱۱ سال یک مرتبه دیگر بدنبال گلزنی مقابل استقلال و استمرار درخشش در دربی خواهد بود.
خلاصه اینکه در رتبه بعدی حسین کلانی با شش گل قرار داشته و حالا علیپور در کنار بازیکنان بزرگی مانند علی جباری، غلامحسین مظلومی و مهدی هاشمی نسب با پنج گل حضور دارد. عالیشاه که در تابستان امسال از پرسپولیس جدا شد، ۲۹۹ بار برای این تیم بازی کرده و در حسرت بازی شماره ۳۰۰ باقی ماند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب