اولیایی در گزارش لوازم ورزشی تشریح كرد

انتقال پاس به همدان چگونه شكل گرفت

انتقال پاس به همدان چگونه شكل گرفت سید کاظم اولیایی مدیرعامل پیشین باشگاه پاس همدان در واکنش به اظهارات یکی از کاندیداهای ریاست فدراسیون، توضیحاتی درباب انتقال تیم پاس از تهران به همدان ارائه داد.



به گزارش لوازم ورزشی به نقل از مهر، تعدادی از اظهارات یکی از کاندیداهای ریاست فدراسیون فوتبال و اشاره وی به انتقال تیم پاس از تهران به همدان در سال ۸۶، سید کاظم اولیایی مدیرعامل وقت باشگاه پاس همدان را به واکنش واداشت.
وی در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص اظهار داشت: بعد از گذشت چند سال از حرفه ای شدن لیگ فوتبال، باشگاه های نظامی و انتظامی کارهای خودرا در فوتبال حرفه ای با تقویت مالی و امکاناتی گسترش می دادند و مبالغ قابل توجه و بالایی از محل نیروهای مسلح برای بازیکنان طراز اول و حتی مربیان خارجی چون مصطفی دنیزلی هزینه می کردند.
مدیرعامل سابق باشگاه پاس همدان بیان داشت: در این هنگام که معنا و فرهنگ فوتبال حرفه ای کم کم در حال تعبیر درست قرار می گرفت، سازمان های بالادستی ورزشی در تعریف خود، فوتبال حرفه ای را مبتنی بر بنگاه های تجاری و بخش خصوصی و غیر دولتی (دولت به مفهوم حکومت) باشد. و نباید از محل اعتبارات نهادهای نظامی و انتظامی و دولتی بهره مند شوند. چونکه دستگاه های مربوطه هر کدام وظیفه و مسئولیت تعریف شده ای در سطح جامعه دارند و ورزش حرفه ای با وظایف و رویه های آنها همخوانی ندارد. در همان زمان چند واقعه امنیتی و انتظامی مناطق مرزی روی داد که از دستگاه نظامی و انتظامی به فرماندهی کل قوا شکایاتی ارسال شد.
اولیایی اضافه کرد: بعد از بررسی موضوعات و ریشه یابی مسائل تصمیمی به درستی گرفته شد که اعتبارات سازمان های نظامی و انتظامی تنها مربوط به امور تعیین شده و حراست و حفاظت از جان و مال مردم و امنیت کشور است. امکان هزینه برای فوتبال حرفه ای بوسیله این اعتبارات میسر نیست و ضمناً در برنامه های ۵ ساله توسعه ممنوعیت پرداخت هزینه از منابع دولتی تصویب شده بود.

وی افزود: در نتیجه نیروهای نظامی و انتظامی را ملزم به تمرکز و توجه به رسالت و وظیفه ذاتی و اصلی خود می کرد که با مشکلات اعتباری روبرو بودند و هزینه های کلان و میلیاردی برای فوتبال مشکلاتشان را چند برابر می کرد. در نهایت برمبنای دستور صریح فرمانده کل قوا تمام نیروهای مسلح شامل نظامی و انتظامی از فوتبال حرفه ای بیرون بروند که در آن زمان تیم های پاس، صبا باتری، فجر شهید سپاسی، ملوان بندر انزلی و نیروی زمینی طبق دستورالعمل مذکور از فوتبال حرفه ای منع شدند.
اولیایی خاطرنشان ساخت: این دستور سبب شد تا هر یک از اینها به طریقی فعالیت خودرا در ورزش حرفه ای به خصوص فوتبال متوقف کنند. در این بین به سبب ارتباط نزدیک آقای احمدی مقدم فرمانده وقت نیروی انتظامی با آقای مرادی استاندار وقت همدان موضوع تیم پاس تهران مورد مشورت قرار گرفت. انحلال یا واگذاری تنها راه های پیش رو بود که در جمع بندی به سبب سابقه و قدمت باشگاه پاس موضوع واگذاری را بهتر از انحلال آن تشخیص دادند تا حیات این باشگاه ریشه دار تداوم پیدا کند.
کارشناس فوتبال اشاره کرد: در حقیقت واگذاری ها برمبنای عدم توان اداره این باشگاه ها و فقدان منابع مالی لازم در فوتبال حرفه ای شکل گرفت و خود دستگاه های متولی و مالکیت باشگاه ها تصمیم به انتقال آنها دادند و محور انتقال باشگاه پاس از تهران به همدان فرد و شخصیت خاصی نبود بلکه قانون و الزامات قانونی مبنای این اتفاق بود.
اولیایی اظهار داشت: بعدها این مشکل برای باشگاه نفت تهران نیز به صورتی صورت گرفت که حسابرسان مالی هزینه های مالی تیم های فوتبال را به استناد قانون نپذیرفتند و پافشاری عده ای برای پرداخت هزینه ها توسط دولت منجر به انحلال باشگاه نفت تهران شد.
مدیر سابق پاس اشاره کرد: علاوه بر تعدادی از پیشکسوتان پاس، نهادهایی چون سازمان تربیت بدنی، اداره کل تربیت بدنی استان تهران و هیئت فوتبال تهران و همچون آقای کیومرث هاشمی هم مخالف انتقال پاس از تهران به همدان بودند. حتی کیومرث هاشمی برگه انتقال را امضا نکردند و بجای ایشان آقای احمد گواری امضا کردند و استاندار همدان تنها بعنوان استان پذیرنده این تیم برگه انتقال را امضا کرد. یعنی مسئولیت اداره تیم فوتبال پاس را پذیرفتند که به نظرم کار درستی بود چونکه اگر همدان این مسئولیت را نمی پذیرفت باشگاه پاس منحل می شد و امروز دیگر وجود خارجی نداشت.
اولیایی خاطرنشان ساخت: امیدوارم این اتفاق سبب روشنگری و آگاهی اذهان عمومی گردد که مجری انتقال تیم پاس از تهران به همدان نیروی انتظامی بواسطه دستور فرماندهی کل قوا بوده و فرد خاصی توان و امکان این انتقال را نداشته است.
عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه ای باشگاه ها در این گفتگو به خبرنگار مهر اظهار داشت: هم اکنون برخی تیم ها با اساسنامه ها و صورت حساب های مالی که هیچ ارتباطی به دولت ندارد در لیگ قهرمانان فوتبال آسیا به میدان می روند؛ در صورتیکه اگر تیم های دولتی بخواهند در مسابقات شرکت نمایند، امکان حضور نخواهند داشت.


1399/12/06
14:09:06
0.0 / 5
1141
تگهای خبر: بازی , بازیكن , باشگاه , برنامه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
لوازم ورزشی
لوازم ورزشی
varzeshtools.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم ورزشی محفوظ است

لوازم ورزشی

لوازم و ادوات ورزشی